Consultanta EFT - Consultanta pentru succes


Consultanta EFT este cea mai bunã cale pentru a-ţi depãşi diversele probleme de naturã personalã, relaţionalã, de sanatate sau de cariera.

Iar vestea buna este aceasta : poti beneficia de consultanta EFT indiferent ca locuiesti in Romania, in Germania, Belgia, Olanda, Spania, Franta, UK sau Statele Unite. Pentru ca sedinta de consultanta poate avea loc oricand, cu programare :

pe mobil apeland (004) 0729.05.23.97
pe  Skype
pe  Facebook messenger

Alege domeniul in care vrei o imbunatatire vizibila!



A incerca sa iti rezolvi cu succes problemele fara a te debarasa
de balastul emotional, este ca si cum ai conduce masina cu frana de mana trasa. Nu vei ajunge prea departe si iti distrugi si automobilul. Am introdus EFT, alaturi de alte instrumente de consultanta, deoarece EFT s-a dovedit , în practica internaţionalã şi din experienţa proprie, cel mai eficient şi rapid instrument de neutralizare a tuturor emotiiilor negative pe care le intampinii.

"EFT este intr-adevar foarte eficient in recapatarea increderii in sine si il recomand tuturor !" G.R. client consultanta EFT Vezi testimoniale !

Cine poate beneficia de consultanta EFT?

Oricine este ferm hotãrât sã producã o îmbunãtãţire clarã a vieţii sale, fãcând tot ceea ce trebuie în acest scop. Indiferent ca locuiesti in Romania, in Germania, Italia, Olanda, Spania, Franta, UK sau Statele Unite. Contacteazã-mã ACUM pentru a afla cum te pot ajuta !

Cum se desfãşoarã o sedinta de consultanta EFT?

Sedinta de consultanta se desfasoara
pe telefon (mobil sau fix) sau in fata microfonului, pe  Skype sau pe  Facebook messenger. Durata este de 60 minute. Impreunã, identificãm cauzele emotionale ale problemei tale si le eliminam rand pe rand. Vei fi uimit(a) cat de repede, de usor si de placut faci progrese !

Cât te costã o sedinta de consultanta EFT?

Am hotãrât sã stabilesc un tarif de 90 RON / şedinta (40 Euro / şedinta pentru romanii din UE ) astfel ca oricine sã poatã beneficia de consultanta EFT. 

Contactează-mă ACUM pentru a discuta despre nevoile tale specifice – amânarea este cea mai proastã alegere !
Etichete: edit post
2 Responses
  1. Felicitari pentru tot ceea ce faceti si pentru pretul accesibil pe care l-ati ales pentru Romania!
    Mult succes!


  2. Unknown Says:

    Scrieti-mi pe adresa contact@stiintasuccesului.ro.