Consultanta EFT pentru
cariera profesionala

Eşti o persoanã ambiţioasã , capabilã şi determinatã sã urce cât mai sus în cariera profesionalã. Dar ceva te ţine în loc şi parcã nu progresezi cum ai vrea.

Nu îţi mai pierde timpul cãutând cauza în exteriorul tãu ! In atitudinea clienţilor, colegilor şi partenerilor de afaceri, în sistemul fiscal, în corupţia din administraţie.

Adevãrata cauzã este în interiorul tãu.In modul cum gândeşti, cum percepi lumea şi cum rãspunzi la provocãrile ei. Fii sincer(ã) cu tine şi aminteşte-ţi de câte ori ai constatat cã :


- Te simţi copleşit(ã) de complexitatea şi numãrul sarcinilor

- Nu ai suficientã claritate în obiectivele pe care ţi le stabileşti

- Nu ai suficientã motivaţie sã acţionezi pentru a le îndeplini

- Ti-e teamã sã nu greşeşti şi sã-ţi periclitezi cariera sau afacerea

- Simţi cã nu poţi realiza mai mult decât pânã acum

Si , mai ales, ti-e teama sa vorbesti in public !!!

Cu siguranţã cã te confrunţi cu asemenea probleme. Oricine e în situaţia ta le întâlneşte. Dar puţini le depãşesc cu succes (mai precis, doar 4%). Vrei sã te numeri şi tu printre aceşti puţini oameni de succes?

Sunt aici pentru a te ajuta.

Stiu cum sã te ajut ca sã scapi de aceste probleme – şi de altele asemãnãtoare. Definitiv. Repede. 

Prin consultanta, te voi ajuta sã te eliberezi de orice piedici şi sã faci saltul dorit în cariera ta.



Eram foarte preocupata de interviul de angajare pe care trebuia sa il sustin peste 3 zile. Faptul ca am folosit EFT ca sa imi controlez emotiile m-a ajutat enorm. Am avut un interviu excelent, am fost foarte degajata si sigura de mine, ceea ce i-a impresionat pe cei din comisie. Ieri m-au anuntat ca am fost acceptata pentru angajare !! Raluca Tanase - participanta seminar EFT Timisoara


Sedinta de consultanta se desfasoara pe telefon (mobil sau fix) sau in fata microfonului, pe  Skype

Rezultatele pe care le obţinem împreunã sunt evidente dupã 2 – 3 şedinţe. Vei fi uimit(ã) cât de mult progresezi într-un timp scurt ! Contacteaza-ma ACUM !
Etichete: edit post