Si tu poti fi o femeie de succes !

Ceea ce cititi acum este o poveste adevarata. Desi numele eroinei si unele mici detalii sunt schimbate, din motive usor de inteles, restul este strict autentic.
Maria T. era un profesor de fizica model. Terminase ca sef de promotie, preda la un liceu bucurestean de elita si era foarte apreciata de elevi si de colegi (unii chiar o invidiau).
Cu toate acestea, ea nu se simtea de loc implinita. Simtea ca potentialul ei personal era departe de a fi atins. Entuziasmul, creativitatea, capacitatea de efort si dorinta de noutate se potriveau din ce in ce mai putin cu monotonia muncii de catedra.
De aceea , Maria a inceput sa viseze la o alta cariera. Una in care sa se simta perfect, in largul ei. Ea se vedea cu ochii mintii conducand o afacere care ii aducea multe satisfactii pentru ca o construia de la zero si o impunea pe piata romaneasca. O afacere de succes care ii solicita la maximum calitatile , dar totodata o si recompensa din plin, material si spiritual.
De cateva ori pe zi, Maria visa cu ochii deschisi, fara a sti insa prea bine care va fi acea afacere. Ea se vedea imbracata in toaleta de femeie de afaceri, isi vedea biroul de firma unde lua decizii si semna documente, se vedea intalnindu-se si discutand probleme de afaceri cu diversi colaboratori si clienti. Se simtea foarte multumita de noua ei conditie sociala.
Incetul cu incetul, Maria T. a inceput sa se identifice tot mai mult cu personajul pe care il vizualiza. Ba, mai mult, a inceput sa isi spune cu voce tare, cand era singura : “Eu reusesc , eu am o afacere de succes “. Si cu cat repeta mai des, cu atat devenea mai convinsa ca sansa ei va veni.
Ei bine, sansa ei a venit. Si de unde se astepta mai putin. O prietena de-a ei, plecata de cativa ani in Germania, o suna intr-o seara si ii spune : “O mare firma de asigurari doreste sa patrunda in Romania si are nevoie de o persoana decisa, capabila si entuziasta care sa preia sarcina de a crea filiale. Eu il cunosc pe patronul firmei si m-am gandit ca esti persoana cea mai potrivita. Accepti ?Ai 24 de ore la dispozitie ! “
Desi nu avea habar de ce inseamna asigurari, Maria T. s-a hotarat in mai putin de jumatate de ora. Ea a inteles imediat ca Universul ii trimitea oportunitatea pe care o astepta si la care visa. O noua viata era gata sa inceapa pentru ea. A pus mana pe telefon si a sunat-o pe prietena ei. “Raspunsul meu este : Da ! “
A doua zi si-a inaintat demisia directorului liceului, spre uluirea acestuia si a colegilor de cancelarie.
Au trecut 10 ani de atunci. Astazi , Maria T. este o femeie de afaceri puternica si admirata. Este prezenta in Topul 100 al celor mai influente femei din Romania. Cifra de afaceri a firmei a depasit 20 de milioane de euro. Maria are un venit anual de 200.000 euro, si-a construit o casa de vis, este implicata in activitati caritabile si apare deseori la Tv.
Cum a reusit o astfel de performanta ? Aplicand sistematic si, probabil, involuntar, cateva din principiile succesului. Trebuie sa iti spun ca exista o Stiinta a succesului, la fel de riguroasa ca orice alta stiinta, dar foarte putin cunoscuta in Romania. Aplicand legile ei, poti atrage succesul in cariera profesionala, in familie, in relatiile interpersonale – practic, in orice domeniu doresti.
Vrei sa devii si tu o femeie de succes ? Urmareste acest site, preia din el ceea ce consideri util (afirmatii, EFT ), participa la cursurile de Stiinta succesului, si , mai ales, aplica in viata ta tot ceea ce inveti. Alte femei au reusit.Cu siguranta, si tu vei avea succesul pe care il astepti.
Dr.Silviu Popa