De ce sa participi la un curs de dezvoltare personala ?


Probabil ca ai citit deja cateva carti motivationale. Sunt atatea pe piata si bine scrise, de autoritati in domeniu. Dar ce ti-a ramas in final? Dupa o saptamana, dupa o luna, dupa un an de la lectura ?

Din aceste carti, ai aflat cate ceva despre CE trebuie sa faci pentru a avea succes. Dar nu si CUM sa faci.

Nu ai aflat de pilda cum sa te mentii motivat(a) , cum sa depasesti blocajele emotionale si cum sa iti invingi obiceiurile gresite. Asemenea informatii nu le gasesti in carti. Le gasesti doar la cei care aplica Stiinta succesului si cunosc din proprie experienta ce trebuie sa faci si ce trebuie sa nu faci.

Sa dau un exemplu. Multi cred ca stiu ce este legea atractiei.Iar daca au vazut si filmul The secret, sint tentati sa creada ca doar vizualizarea repetata a obiectului dorit este suficienta pentru a-l atrage. Rareori se intampla asa. Pentru ca, de regula, trebuie urmata o procedura de aplicare a legii atractiei.Este ca intr-o reteta de prajitura : daca nu pui unul din ingrediente in compozitie, nu iese prajitura !

De la un curs, inveti mult mai rapid decat din carti, pentru ca profesorul tau a citit deja toate cartile de care tu ai nevoie ca sa reusesti. In plus el a distilat toate informatiile care iti sunt utile si ti le prezinta intr-o forma usor de asimilat. De asemenea, pentru ca a aplicat deja ceea ce te invata, el poate raspunde la intrebarile si nelamuririle tale.

Asadar, daca vrei cu adevarat sa ai succes,vino la un curs de dezvoltare personala !

Dr.Silviu Popa


Afla mai mult despre cursurile organizate de Stiinta succesului :

seminarii EFT

cursuri “ATRAGE SUCCESUL !”pentru începãtori

cursuri “ATRAGE SUCCESUL !”pentru avansaţi