Alege SUCCESUL!

Bine ai venit !
Nu ai ajuns întâmplãtor pe acest site! Ai fost atras cãtre el de dorinţa de a face o schimbare majorã în viaţa ta.Oriunde te afli pe planul realizãrii personale, ceva îţi spune cã poţi fi mai mult decât eşti acum, cã poţi avea mai mult decât ai acum, cã potenţialul tãu este prea puţin pus în valoare. In acest site vei gãsi informaţie, inspiraţie şi motivaţie pentru a-ţi trãi viaţa la potenţialul ei maxim.
Imagineazã-ţi cã :
  • Atingi greutatea idealã şi o menţii fãrã a te înfometa permanent
  • Ai relaţii minunate cu familia şi cei din jur
  • Ai mai mulţi bani decât ai nevoie, pentru orice îţi doreşti
  • Trãieşti fiecare zi cu pasiune şi sens, indiferent de vârstã
  • Te eliberezi de stres, depresie şi lipsã de încredere în sine
  • Eşti creatorul conştient al propriei vieţi
Este aceasta o simplã fantezie ? Ceva prea frumos ca sã fie adevãrat ? Ei bine, experienţa a milioane de oameni pe parcursul ultimei sute de ani spune cã visurile pot deveni realitate. Dacã ştii unde sã cauţi cheia succesului, vei deschide uşa cãtre posibilitãţi nelimitate, dincolo de orice imaginaţie.

Nu trebuie sã cauţi foarte departe.

Cheia Succesului este în Mintea Ta !
Puterea minţii omeneşti este uimitoare. In urmã cu 80 de ani, Napoleon Hill, pãrintele filosofiei succesului, scria în cartea sa “Think and grow rich” (tradusã şi în româneşte sub titlul “De la idee la bani”): “Orice lucru pe care mintea îl concepe şi îl crede, ea îl poate realiza.

Gândirea noastrã este singura responsabilã pentru succesul sau eşecul nostru. Acesta este un adevãr verificat într-un numãr suficient de mare de cazuri pentru a fi acceptat ca valabil. Si totuşi, de ce atâţia oameni refuzã cu înverşunare sã îl accepte ?
Pentru cã este un adevãr amar care implicã rãspunderea personalã pentru tot ce nu merge bine în viaţa noastrã. Este mult mai uşor sã arãtãm cu degetul cãtre alţii, sã dãm vina pe alţii şi sã ii blamãm pentru nefericirea noastrã. Este mult mai uşor sã spui cã economia, guvernul sau Uniunea Europeanã sunt de vinã cã afacerea ta merge prost , decât sã recunoşti cã ai fãcut greşeli manageriale sau ai oferit produse/servicii proaste. Este mult mai uşor sã acuzi E-urile din alimente şi activitatea sedentarã de la birou pentru faptul cã te-ai îngrãşat, decât sã recunoşti sincer cã nu ai ales şi nu ai urmat un stil de viaţã sãnãtos, cu exerciţii fizice şi mâncare cât mai naturalã.


Este momentul sã iei o hotãrâre !
Ai douã opţiuni . Prima este sã continui ca şi pânã acum şi sã rãmâi acolo unde eşti acum. A doua este sã faci o schimbare radicalã şi sã urci pe un alt nivel de viaţã. Alegerea îţi aparţine.
Hotãrãşte dacã vrei sã obţii doar 5% , 10% , 20% din ce îţi poate oferi viaţa sau – dimpotrivã – dacã vrei sã îţi exerciţi 100% dreptul tãu natural de a trãi viaţa visurilor tale.
Hotãrãşte dacã vrei sã trãieşti potrivit alegerilor fãcute de alţii sau potrivit alegerilor fãcute de tine.
Hotãrãşte dacã vrei sã fii sclavul împrejurãrilor sau dacã vrei ca împrejurãrile sã rãspundã la comenzile tale.
Orice hotãrâre vei lua, este OK. Important este cã ai luat-o în mod conştient şi ai acceptat consecinţele ce vor urma.

Acest site este însã doar pentru cei ce au ales
a doua opţiune.
El este pentru cei ce vor sã îşi asume integral responsabilitatea propriei vieţi. Pentru cei ce vor sã fie co-creatori conştienţi ai propriului destin.
Dacã te numeri printre ei , ceea ce sper din toatã inima, vei gãsi aici informaţie, inspiraţie şi motivaţie pentru a-ţi trãi viaţa la potenţialul ei maxim. Vei descoperi principiile universale ale succesului, valabile in domenii diverse ca sanatate, relatii cu ceilalti, prosperitate, cariera, afaceri si evolutie spirituala.Vei invata sa folosesti tehnici si metode prin care sa pui aceste principii sa lucreze in favoarea ta. Foloseste-le ca sa iti creezi viata pe care ai visat-o .
Mult succes !
Vrei sã afli ultimele noutãţi ? Click aici!
Etichete: edit post