De la ştiinţã la Stiinta succesului


Doctor in ştiinţe, Universitatea Paris XI ,1994
Biografie publicata in ENCICLOPEDIA PERSONALITATILOR DIN ROMANIA Who is Who, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Trainer certificat CNFPA si Ministerul Muncii , 2010
Antreprenor,din 2007; una din afaceri,creata de la zero, devine in numai 2 ani franciza nationala
Organizator al primelor cursuri de Stiinta succesului (din 2005) si seminarii EFT (din 2008) din Romania – peste 1000 de cursanti in peste 60 de serii de cursuri si seminarii
Promotor al folosirii EFT in consultanta pentru : cariera , relatii personale, sanatate, dezvoltare personala

Speaker motivational la evenimente corporatiste

citeste mai mult in continuare




Formaţia ştiintificã dobanditã in peste 25 de ani de activitate la Institutul de Fizicã Atomicã in calitate de cercetãtor ştiinţific m-a ajutat sã privesc domeniul dezvoltãrii personale şi succesului dintr-o perspectivã nouã, orientata spre rezultate concrete.De aceea am putut trece cu uşurinţã de la fizica cuanticã, in care mi-am luat doctoratul in 1994, la stiinta succesului, bazatã pe principiul cuantic de bazã cã mintea noastrã creazã realitatea materialã.

Totul a inceput in urmã cu sase ani, cand mi-a cãzut în mânã o carte cu un titlu ciudat: “Programeazã-ţi succesul !” . Cum adicã ? Succesul poate fi programat dinainte? Este predictibil ? Este un lucru aflat sub controlul meu ? Pânã atunci, credeam şi eu, ca mulţi alţii, cã succesul este în mare parte rezultatul norocului , familiei de origine, relaţiilor personale, afilierii politice şi muncii grele.

Cartea aceea mi-a schimbat cursul vieţii. Dupã ce am terminat-o de citit, am realizat cã autorul ar putea sã aibã dreptate. Intrigat, am început sã caut şi sã citesc tot mai multe cãrţi pe acest subiect. De la o carte la alta, de la un articol la un altul, de la o acţiune la alta, am descoperit un domeniu de cercetare extraordinar, cu implicaţii uriaşe pentru viaţa oamenilor. Am descoperit un domeniu care meritã o investiţie de timp, energie şi creaţie pentru cã , de pe urma sa, beneficiazã mulţi, mulţi oameni.

Acum , dupã ce am citit peste 100 de cãrţi şi peste 1000 de articole de specialitate, dupã ce am corespondat cu personalitãţile din domeniu, dupã ce am aplicat în viaţa mea unele lucruri pe care le-am aflat , dupã ce i-am învãţat şi ajutat şi pe alţii sã reuşeascã, pot spune cu certitudine cã
Existã o Stiinţã a succesului
la fel de riguroasã ca fizica sau matematica. Este o ştiinţã cu caracteristicile oricãrei ştiinţe. Are un set de principii fundamentale şi un model explicativ, are tehnici şi metode şi are rezultate reproductibile. Indiferent cã locuieşti în Bucureşti , Paris sau New York, aplicând aceleaşi principii şi folosind aceleaşi metode , vei obţine mereu aceleaşi rezultate.



Succesul este rezultatul aplicãrii unor principii solide, care se aliniazã legilor universale. Stiinţa succesului este o foaie de parcurs excelentã care îţi garanteazã succesul personal.
- Brian Tracy, autor, speaker şi motivator american de succes
Stiinta succesului nu se rezumã la psihologie, deşi conţine multe elemente de psihologie. Stiinta succesului nu este o disciplinã spiritualã sau o religie , deşi conţine elemente de naturã spiritualã/religioasã. Ea include principii şi cunoştinţe preluate din fizicã, în particular din fizica cuanticã. Unele din metodele ei se inspirã din terapii energetice – precum acupunctura, Qi qong şi Feng shui.

Cercetãrile mele şi experienţa personalã mi-au arãtat cã motivul pentru care oamenii eşueazã în viaţã nu este acela cã nu sunt deştepţi sau cã nu muncesc din greu sau cã nu au noroc. Motivul este cã ei nu înţeleg cum funcţioneazã succesul. Ei nu înţeleg Stiinta succesului.

Invaţã sã ai succes !

Din fericire, problema aceasta are o soluţie ! Stiinţa succesului poate fi învãţatã şi aplicatã la orice arie a vieţii tale.Insuşirea ei nu este mai dificilã decât ai învãţa sã înoţi, sã mergi pe bicicletã sau sã conduci maşina.

Te voi învãţa sã aplici Stiinta succesului la domenii specifice, cum sunt prosperitatea sau scăderea în greutate .
Te voi învãţa o tehnicã foarte eficientã prin care sã accelerezi obţinerea succesului.

Tot ceea ce vei învãţa cu mine provine din parcurgerea, compararea şi distilarea celor mai utile informaţii, extrase din cele mai bune cãrţi şi articole, scrise de cei mai buni mentori din lume.

Succesul – verificat prin testãri !

Aceste învãţãminte au fost testate de milioane de oameni, pe parcursul a zeci de ani, pe tot mapamondul.

Mai mult, cu scepticismul şi prudenţa omului de ştiinţã, le-am testat pe propria persoanã, în ultimii cincii ani. Iatã ce am realizat :

  • Am dobândit o superbã maşinã, nou nouţã, exact aşa cum mi-am dorit-o , în condiţii financiare foarte avantajoase
  • Am depãşit cu bine o tragedie familialã , printr-o atitudine foarte pozitivã
  • Am atins şi îmi menţin cu uşurinţã greutatea idealã
  • Am creat şi prezentat în 2006 o emisiune de radio pe postul public
  • Am creat şi dezvoltat, împreunã cu fiul meu, 3 noi afaceri profitabile, pornind de la zero
  • Am cãlãtorit în câteva metropole europene : Viena, Roma, Barcelona, Praga, Munchen şi am petrecut vacanţe de vis pe pe insule din Grecia sau pe ţãrmul Mãrii Adriatice şi Mãrii Negre
In toamna lui 2005 , la sugestia unei celebre ziariste ce modera emisiunea TV la care fusesem invitat, am început sã ţin în Bucureşti primele cursuri de Stiinta succesului. Iatã câteva din succesele obţinute de absolvenţi ai acestor cursuri :

· Renunţarea la condiţia de salariat şi deschiderea unor afaceri proprii de succes
· Eliberarea de fobia de câini , cãpãtatã în copilãrie şi refractarã la orice alt tratament; eliberare de claustrofobie si arahnofobie
· Succes la examenul de asistente medicale, cu plasarea între primele 10 , din 130 de candidate
· Dobândirea neaşteptatã a unor mari sume de bani
· Succes la interviul de angajare într-un important minister, dupã doi ani de încercãri eşuate
· Renunţarea la relaţii sentimentale abuzive şi redefinirea relaţiilor cu pãrinţii
· Ameliorarea unor boli grave, apãrute pe fond emoţional
Sunt aceşti oameni diferiţi de tine ? Nu . Unii sunt tineri, alţii în vârstã. Unii au o diplomã universitarã, alţii nu. Dar toţi au procedat la fel : au lãsat de o parte îndoiala şi au pus la încercare Stiinta succesului.

Vrei sã te bucuri şi tu
de beneficiile Stiintei succesului ?

Acum ai aceastã ocazie. Poţi opta acum pentru  inscriere la cursuri sau consultanţẩ pentru succes .

Poţi participa la unul sau mai multe module din program, funcţie de interesele şi obiectivele tale.

Poţi beneficia de şedinţe de consultanţă pentru creşterea performanţei în carierã sau pentru dezvoltarea businessului tãu.

Infiderent ce formã vei alege, succesul tãu va fi obiectivul meu. Voi fi alãturi de tine şi te voi ajuta sã ai succes.

Alege ce e mai potrivit pentru tine !


Acţioneazã acum ! Energia pe care , oricum, o consumi pentru a duce o viaţã comunã o poţi folosi pentru a duce o viaţã extraordinarã !

Iţi doresc Succes !

Silviu Popa. PhD - Doctor în Ştiinţe
Etichete: edit post