Dr. Silviu Popa

E-mail: contact@stiintasuccesului.ro

Mobil: 0729.05.23.97


Pentru consultanta EFT, click aici
Etichete: edit post
15 Responses
  1. geanina Says:

    V-am urmarit ieri la Harta Vietii.As dori sa aplic metoda prezentata de dvstra, pentru puterea de a ierta si pt incredere in mine.


  2. alexandra Says:

    Eu v-am urmarit intamplator pe antena2, cu luni in urma..si atunci, ascultandu-va, mi-am intarit dorinta de a ma schimba si de a ma contola! lucrez la asta si deocamdata am vazut schimbari,insa nu majore(probabil lipsa increderii in ceea ce fac ma impiedica), dar am ambitia sa imi depasesc limitele si o voi face! va multumesc, sunteti formidabil!


  3. Manea Gianina Says:

    Gianina M.
    Am descoperit aceasta metoda cu ceva timp in urma, saptamana trecuta chiar a fost 2011 Tapping World Summit dar din pacate n-am putut urmari pe net toti specialistii (Nick si Jessica Ortner, Carol Look, Pat Carrington,etc). Aceasta metoda mi se pare extraordinara...e drept ca deocamdata am adunat cat mai multe informatii si vreau sa pun in practica cat mai curand si sper s-o fac si corect. Ce mi se pare extraordinar e, ca sunt foarte atrasa de aceasta 'metoda minune' si ca o paranteza, pt ca nimic nu e intamplator, in seara aceasta v-am descoperit intamplator pe astrocafe la Harta vietii, emisiunea mea preferata. Mi s-a parut extraordinar ca aceasta metoda este practicata si la noi si cu rezultate extraordinare. Sper din tot sufletul sa particip cat mai curand la un seminar de-al dvs si sa invat aceasta metoda si s-o aplic mereu pentru a trai in armonie si iubire! Avem nevoie de asta si ar fi ideal sa afle de acesata metoda cat mai multi oameni.Va multumesc ca existati!


  4. loredana Says:

    Buna ziua, pot aplica eft pentru vindecarea acneei...sunt disperata aceasta afectiune imi distruge viata...am 36 de ani si sunt plina de cosuri....daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi daca se poate mutumesc


  5. Unknown Says:

    EFT da rezultate bune pentru tratarea acneei. Scrieti-mi pe adresa mea de mail.


  6. Unknown Says:

    Buna ziua,ma puteti ajuta in tratarea acneei,o am de mai mult de 10 ani ,si ajung la disperare din cauza ei ,multumesc!Ozi buna!


  7. Unknown Says:

    Da. Scrie-mi pe adresa mea de contact.


  8. Iulian Ene Says:

    Puteti trata insomnia cauzata de anxietate? Dorm cu medicatie si doresc s le elimin. Ma puteti ajuta? Astept raspuns.
    Cu stima!


  9. Unknown Says:

    Da, va pot ajuta. EFT este o tehnica foarte puternica pentru tratarea anxietatii si consecintelor ei.

    Scrieti-mi pe adresa mea de contact.


  10. Unknown Says:

    buna ziua. am nevoie de outin ajutor in cariera , claritate si motivare. de unde sa incep?


  11. Unknown Says:

    Am putea programa cateva sedinte de consultanta.

    O idee buna ar fi sa veniti la seminarul pentru incredere in sine din 7 mai.


  12. Anonim Says:

    Se mai poate comanda cartea?


  13. Unknown Says:

    Desigur. Fie la adresa de mail, fie la nr. de mobil.


  14. Unknown Says:

    Bună ziua,am ascultat cu ani in urmă emisiunea Simonei Balanescu si atunci am invatat de la dvs.cum sa scap de atac de panică ,si am reusit in scurt timp.Problema mea acum este că,atunci cand ies pe strada singura,imi este teama ca mi se va întâmpla ceva rau ,inima imi bate mai repede si devin cam agitată.Numai dacă sunt singura.Daca sunt însoțită sau ma uit pe telefon,nu am nimic.Ce trebuie sa fac?Va multumesc anticipat, si sa va dea Dumnezeu multa sănătate că....avem nevoie de cei ca dvs.


  15. Unknown Says:

    Scrieti-mi pe adresa de contact si am sa va trimit un exercitiu cu care sa va rezolvati problema.