Consultanţă pentru succes in fotbal






De ce sa cheltuiti (multi) bani in plus pentru a transfera alti jucatori, cand actualii jucatori evolueaza doar la 30%, 50% sau 70% din potentialul lor ? Nu e mai logic si mult mai ieftin sa ii aduceti la forma maxima, de 100% ?





Puteti performa in campionat ? Desigur !

Exista un atu pe care il puteti folosi ca sa performati in campionat.

Imaginati-va cum ar fi daca echipa ar juca fiecare meci din campionat la capacitate maxima, fara teama si fara complexe. Sansa acumularii de puncte pretioase ar fi mult mai mare!

Aceasta posibilitate exista. Si puteti folosi acest atu chiar de la viitorul meci.

Numele acestui atu este AEF, adica Antrenament Emotional pentru Fotbal. Ceea ce sedintele de antrenament si de pregatire fizica fac pentru corpul jucatorilor, AEF face pentru mintea si spiritul lor.

Pe scurt : AEF inlatura blocajele emotionale, mentale si fizice astfel incat jucatorii sa performeze la cel mai bun nivel posibil, dat de talent, abilitati, angajament personal si antrenament.




Ce avantaje aduce AEF finantatorilor ?



Avantajul este ca echipa joaca la potentialul maxim si, de aceea, obtine rezultate mult mai bune.

De ce sa cheltuiti (multi) bani in plus pentru a transfera alti jucatori, cand actualii jucatori evolueaza doar la 30%, 50% sau 70% din potentialul lor ? Nu e mai logic si mult mai ieftin sa ii aduceti la forma maxima, de 100% ?





Ce avantaje aduce AEF antrenorului ?

Antrenamentul emotional este menit sa ajute antrenorul in munca sa.  

Antrenorul poate sa isi foloseasca jucatorii la capacitatea lor maxima pentru ca AEF inlatura blocajele lor emotionale, mentale si fizice. 

Prin AEF, este imbunatatita cu pana la 40% performanta individuala in lovituri libere, pase, driblinguri, centrari si orice alt aspect pe care il doreste antrenorul.

Inaintea fiecarui meci, timp de 15 minute, prin AEF este inlaturata anxietatea, teama, indoiala. Antrenorul are la dispozitie o echipa cu un moral puternic si incredere in victorie. 




Ce avantaje aduce AEF jucatorilor ?


Inlatura blocajele mentale in calea performantei individuale. De pilda, un varf de atac care este convins ca nu poate marca din lovitura cu capul sau cu piciorul stang.

Ajuta jucatorii sa isi depaseasca zona de confort si sa o extinda la un nivel superior : sa marcheze mai multe goluri decat sunt obisnuiti sa creada, sa faca mai multe deposedari de balon, sa sara mai sus decat de obicei etc

Imbunatateste mobilitatea : jucatorii pot realiza miscari de o amplitudine mai mare sau de o dificultate mai mare.

Inlatura teama de accidentare si reaccidentare.

Imbunatateste concentrarea mentala.

Imbunatateste increderea in sine.

Inlatura anxietatea dinaintea meciului, teama si indoiala.




Ce este AEF ?



AEF se bazeaza pe o tehnica simpla, usor de folosit si foarte eficienta, numita EFT (Emotional Freedom Techniques).

In aceste 2 clipuri il vedeti pe campionul de baseball Jorge Reyes folosind EFT in timpul unui joc de mare miza. Jorge a invatat EFT de la un antrenor remarcabil, Greg Warburton. Dupa ce au introdus EFT in practica zilnica, Jorge si echipa de baseball a statului Oregon au castigat College World Series in 2006 – si a castigat-o din nou si anul urmator!













In Europa, EFT este folosita in rugby si fotbal, in Marea Britanie. Un articol despre folosirea EFT in fotbal evidentiaza o crestere de 40% a performantei in executarea loviturilor libere.


La 6 luni dupa experimentul cu folosirea EFT in fotbal, echipa Under 16 castigase deja toate meciurile pe care le disputase. S-a instalat pe primul loc, la mare distanta de urmatoarele clasate si a castigat cupa ligii.


Atentie :  AEF NU ESTE PSIHOLOGIE SPORTIVA ! Este o tehnica mult mai simpla si mai eficienta.E usor de folosit de catre jucatori si o sa le placa !



Cine va propune AEF ?

Sunt dr. Silviu Popa si folosesc EFT din 2008, de cand am introdus aceasta metoda, pentru prima oara in Romania. Am ajutat sute de oameni sa se elibereze de frica, indoiala, vinovatie si lipsa de incredere in sine.

Multi clienti ai mei si-au depasit cu mult limitele personale, atingand succesul dorit in afaceri, cariera profesionala, showbiz .

Am prezentat EFT in numeroase emisiuni TV. Iata aici un exemplu :


 

Alte emisiuni le puteti urmari inregistrate aici


Am folosit deja AEF cu rezultate uimitoare, lucrand in returul 2011-2012, pentru o vreme, cu o echipa aflata la inceputul returului in zona retrogradarii din Liga1. Atunci toti se intreabau cum de a devenit revelatia returului...

Puteti beneficia acum de acest avantaj asupra competitorilor. Este arma secreta pe care o puteti introduce chiar acum in arsenalul propriu!




Cum decurge colaborarea noastra ?


Veti beneficia GRATUIT de AEF pe o perioada de proba de 3 meciuri, ca sa va convingeti de eficienta sa.

Ca modalitate juridica vom lucra pe baza unui contract de consultanta incheiat intre club si firma mea.



Ce aveti de facut acum ?

Sa folositi cat mai repede acest atu! Sa fiti perfect pregatiti pentru reusita in campionat.

Contactati-ma pentru a discuta colaborarea noastra!


          
          








Etichete: edit post