Seminar EFT “Atrage sufletul pereche !”
 


Daca te intrebi : De ce intarzie sa apara in viata mea partenerul ideal pentru mine ? Oare el exista ? Oare il voi gasi vreodata ?

raspunsul pe care ti-l dau este :

Partenerul tau ideal nu numai ca exista, dar este la fel de dornic ca si tine sa te gaseasca !

Faptul ca nu l-ai gasit inca are o explicatie simpla.

Nu ai fost pregatita pentru a-l primi in viata ta.

Dar acum poti corecta aceasta situatie.

 
 Sarcina ta nu este să cauţi iubirea, ci doar să cauţi şi să găseşti toate barierele dinlăuntrul tău pe care ţi le-ai construit singur pentru a te feri de ea.” Rumi








Care sunt acele bariere care te-au impiedicat sa te bucuri de iubire ?

Tipare gresite de comportament pe care le-ai dobandit in copilarie si le repeti in fiecare noua relatie. Cu efecte dezastruase, din pacate. De exemplu : deficitul de iubire din partea mamei sau tatalui te face sa atragi oameni care sa iti arate lipsa de afectiune si de atentie.

Convingeri gresite pe care ti le-ai format “Nu sunt destul de frumoasa ca sa fiu iubita.” “Partenerii buni au fost deja luati.” etc  Atunci cand dorinta ta de iubire se loveste de asemenea convingeri , apare un conflict interior care te blocheaza.Nu mai vezi si nu mai poti valorifica  ocaziile de a-ti gasi iubirea.

Bagajul emotional negativ pe care il porti inlauntrul tau : frica, ingrijorare, vinovatie, neputinta fata de o viitoare relatie de iubire.De pilda : teama de a fi dezamagita, teama de a-ti pierde libertatea, teama de singuratate.

Poti inlatura aceste bariere ?
 


Cu siguranta ca DA. Acum ai la dispozitie un instrument foarte puternic pentru a elimina blocajele emotionale si mentale negative. Cu ajutorul EFT, aceasta misiune este posibila.





 


Te astept la seminarul EFT “Atrage sufletul pereche !” pentru a afla ce ai de facut. Vom stabili impreuna planul de actiune pentru a-ti atinge obiectivul : atragerea partenerului ideal.

In primul modul, sambata 8 februarie, vom lucra pentru eliberarea de trecut, de tot ce a fost rau in copilarie si in relatiile anterioare. Vei face curatenie in interiorul tau cu ajutorul EFT.

In al doilea modul, sambata 15 februarie, vom lucra pentru a te pregati sa intampini iubirea. Pregatire pe plan emotional, mental si fizic cu ajutorul Legii atractiei. 

 “Fii iubirea pe care vrei sa o vezi in viata ta !





Esti gata pentru aceasta provocare ?




Inscrie-te ACUM pentru seminarul EFT “Atrage sufletul pereche” ce va avea loc sambata 8 februarie si sambata 15 februarie !

Inscrieri la:

Email      contact@StiintaSuccesului.ro
Telefon    0729 052 397

Investitia : 80 lei pentru fiecare modul, 150 lei pentru ambele module.

Orar de desfasurare :  10.30 - 14.00

Locul de desfasurare : Amnezia Cafe , str.Sfintii Apostoli 21.
 



Repere : Palatul de Justitie (Tribunalul vechi) , Piata Natiunile Unite, Loteria Romana

De la Piata Natiunile Unite, mergeti 200 m pana la str.Gheorghe Danielopol, intre Palatul de Justitie si Judecatoria sector 5.
Mergeti pana la capatul strazii si veti vedea cladirea Loteriei Romane.
Faceti la dreapta pe str. Sf. Apostoli, la nr.21 gasiti Amnezia Café.

La Piata Natiunile Unite ajungeti :
Cu autobuz : 104, 123, 124, 385
Coborand de pe Calea Victoriei si traversand podul
Cu metroul , statia Unirea 1 si apoi pe partea cu Palatul de Justitie

   harta





Etichete: edit post