Programul DRAGOSTE


Clientul: Am o problemă în sistem. Se blochează şi trebuie mereu să resetez.
Serviciul Tehnic: Puteţi instala DRAGOSTE?

Clientul: Da, cred că pot. Nu sunt un expert, dar cred că mă pot descurca. Ce trebuie să fac mai întâi?
Serviciul Tehnic: Primul lucru este să deschideţi INIMA. Aţi găsit-o?

Clientul: Da, numai că acolo rulează deja câteva programe chiar acum. Este bine să instalez programe când deja altele sunt rulate?
Serviciul Tehnic: Ce programe sunt deschise?

Clientul: Să văd… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM
Serviciul Tehnic: Nici o problemă. DRAGOSTEA va şterge automat DURERE.EXE din sistemul operaţional curent. Va ramane în memoria dvs. permanentă, dar nu va mai perturba niciodată alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie să dezinstalaţi singur DISPRET.EXE şi RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completă a DRAGOSTEI. Puteţi face asta?

Clientul: Nu ştiu cum să le dezinstalez. Au un mesaj de “eroare”. Mă puteţi ajuta?
Serviciul Tehnic: Cu plăcere. Mergeţi în Start Menu şi căutaţi IERTARE.EXE. Faceţi acest lucru ori de câte ori apar DISPRET.EXE şi RESENTIMENT.COM, până când vor fi complet dispărute din sistemul dvs.

Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a început să se instaleze automat! Aşa este normal?
Serviciul Tehnic: Este perfect! Trebuie să primiţi un mesaj care spune că programul se instalează pentru toată viaţa în INIMA sistemului dvs. Aveţi acest mesaj?

Clientul: Da, îl am. Acum programul este complet instalat?
Serviciul Tehnic: Da, numai că aveţi acum numai modulul de bază. Trebuie să vă conectaţi la alte INIMI ca să puteţi face upgrade-uri.

Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie să fac?
Serviciul Tehnic: Ce spune acest mesaj?

Clientul: Spune: ” EROARE 412 – PROGRAMUL NU POATE RULA PE COMPONENTELE INTERNE” . Ce inseamnă asta?
Serviciul Tehnic: Nu vă îngrijoraţi, asta este o problemă simplă. Înseamnă că DRAGOSTEA este setată să ruleze pe o INIMA externă şi nu a fost rulată încă în INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri în programare. Trebuie să aveţi DRAGOSTE interioară pentru propriul sistem înainte de a încerca să vă conectaţi la DRAGOSTEA altor sisteme.

Clientul: Şi ce trebuie să fac?
Serviciul Tehnic: Puteţi găsi AUTOACCEPTAREA?

Clientul: Da, am găsit-o.
Serviciul Tehnic: Excelent, începe să fie foarte bine! Acum inseraţi următoarele fişiere şi copiaţi-le în directorul “INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC şi INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fişierele. Apoi va trebui să ştergeţi SARCASM.EXE şi să goliţi cutia de gunoi astfel încât să fiţi sigur că nu a mai rămas nimic rău şi niciodată nu va mai fi rulat.

Clientul: Am reuşit! Hei! INIMA mea incepe să aibă noi fişiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum şi un mesaj îmi spune că PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE şi MULTUMIREA.COM se instalează în toată INIMA mea!
Serviciul Tehnic: Înseamnă că DRAGOSTEA este instalată şi rulează. Ar trebui să vă descurcaţi singur de acum. Încă un lucru înainte de a termina …

Clientul: Vă ascult.
Serviciul Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiţi sigur că o daruiţi curată la orice sistem cât timp veţi fi conectat la serverul principal MAREA DRAGOSTE! Veţi primi înapoi module cu adevărat valoroase.

Clientul: Aşa voi face. Mulţumesc pentru ajutor.
Serviciul Tehnic: INIMA să-ţi fie binecuvântată cu multă DRAGOSTE!
1 Response
  1. Anonim Says:

    Foarte frumos! Felicitări pentru publicarea acestui articol :)