Cauze spirituale ale bolilor, vindecate prin si cu iubire!


Cu totii ati auzit despre cauzele spirituale ale bolilor si despre mesajele subtile pe care orice boala le are de transmis. Cand ne imbolnavim, se intampla pentru ca undeva in corpul energetic exista un blocaj sau nu am integrat o etapa din evolutia constiintei noastre.

Am auzit deseori: "a, te-ai imbolnavit de cutare, e clar, ai gresit in cutare loc". Am facut astfel de afirmatii, fara sa realizez ca in felul acesta am pus o si mai mare presiune pe cel in cauza. Va dati seama? Avem urmatoarea situatie: cineva sufera de o boala, aceasta se datoreaza unui blocaj, unei stari de nefericire, lipse de iubire, etc. Si peste toate acestea mai venim si noi cu un verdict, gen "ai gresit!".

Asta nu face decat sa adauge si mai multa teama, vinovatie, neiertare. Asta face ca presiunea sa fie si mai mare, iar sansa acelui om de a integra cu adevarat mesajul spiritual scade considerabil. Dupa ce ca, din moment ce boala a aparut, el are ceva de transformat in interior, dupa ce ca probabil iubirea de sine e diminuata, ii mai dam si noi lovitura decisiva: "ai gresit!" Ai gresit, deci o meriti. Asta ar putea intelege. Ai gresit, deci esti vinovat!

Plecand de la ideea ca exista doua emotii funadamentale, iubirea si frica, in momentul in care boala se instaleaza, e clar ca gandurile, cuvintele si actiunile noastre au venit cu precadere din spatiul de frica, in mod repetat. Altfel spus, boala se naste din frica si se hraneste cu frica! Frica manifestata in ganduri, cuvinte, fapte.

Asadar, iubirea, sentimentul cu cea mai inalte frecventa, vindeca. Iubirea celui care are boala si iubirea celor din jur. Asadar, daca vrei sa ajuti pe cineva sa se vindece, fii iubire, arata-i iubire! Spune-i ce stii si crezi, dara fara a-l judeca sau a-i induce sentimentul de vinovatie. Pentru ca ce faci cu el, faci cu tine de fapt. Daca arati iubire, primesti iubire. Daca vorbesti cu iubire, cuvintele tale sunt o adevarata binecuvantare, cel mai bun mod de a vindeca ceva in cineva. Ajutand la vindecarea cuiva, te ajuti pe tine in procesul de vindecare.

E important sa stii, tu, draga cititorule, cand te imbolnavesti, este pentru ca esti pregatit pentru o noua etapa de evolutie, un nou pas catre Divinul din tine, prin transformarea fricii in iubire. Nu este pentru ca esti rau, pentru ca ai gresit, pentru ca trebuie sa te repari. Ci este pentru ca ai puterea de a merge mai departe si a primi transfomarea in interior. Pentru ca poti! Fii prezent la iubire, fii iubire, din ce in ce mai mult! Ai incredere, priveste boala ridicandu-te deasupra ei! Si vei vedea ca poate fi o binecuvantare!

Nicoleta Svarlefus